Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Tenerife vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig vliegticket bij Transavia is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Tenerife kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

bekijk prijzen vliegtickets 2024 naar Tenerife

Vanaf welke luchthavens?

Wil je in de zomer van 2024 naar Tenerife vliegen? Dan zit je bij Transavia goed het komende zomerseizoen. Transavia heeft voor vluchten naar Tenerife heel veel keuze. Je kunt in de zomer van 2024 vanaf Amsterdam Schiphol Airport met Transavia naar Tenerife vliegen, maar ook vanaf de regionale luchthavens in Rotterdam en Eindhoven. Daarnaast biedt Transavia de optie om vanaf Brussel naar Tenerife te vliegen.

Tarieven

De vliegtickets naar Tenerife voor het zomerseizoen 2024 naar zijn boekbaar vanaf € 79,- voor een enkele reis. Dan vlieg je vanaf Brussel. Voor vliegtickets vanaf Rotterdam of Amsterdam naar Tenerife ben je tenminste € 89,- kwijt voor een enkele vlucht. Vliegen vanaf Eindhoven is het duurste met vanaf-prijzen van € 94,- voor een vliegticket naar Tenerife.

Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Tenerife te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zaterdagen gaan er snel uit.

bekijk alle Tenerife vliegtickets bij Transavia